در
طراحی رستوران و نیز کافی شاپ و بطورکلی اغذیه فروشی ها ( ساندویچی ها و
غذاهای آماده ) 2 نکته عمده باید مد نظر گرفته شود یکی ساختمان فیزیکی و
دیگری تسهیلات و خدماتی که باید ارائه دهد.
طرح کلی رستوران :
اینکه چه تعداد وچه نوع مشتریانی از رستوران استفاده می کنند وطریقه
پذیرایی از آنها که آیا بصورت خانوادگی و یا مجردی است خیلی اهمیت دارد
بنابراین باید تعداد نفراتی که قرار است قرار غذا بخورند مشخص باشد .
فضای سبز تفریحی با کافی شاپ رستوران رو باز کنار استخر
پلان اتوکد
تعداد هشت رندر با کیفیت